Partners

Cordaid Mensen in Nood is een fonds van Cordaid, één van de grootste ontwikkelingsorganisaties van Nederland. Cordaid is een katholieke ontwikkelingsorganisatie die armoede en uitsluiting bestrijdt in ’s werelds meest kwetsbare samenlevingen en conflictgebieden. Waar samenlevingen gebukt gaan onder geweld en ongelijkheid, bouwt Mensen in Nood aan bloeiende gemeenschappen. Hierbij wordt samengewerkt met een uitgebreid netwerk van partnerorganisaties én de lokale bevolking.

Sam’s Kledingactie beheerst de charitatieve kant van de organisatie.

Daarnaast werken we nauw samen met onze partner WE Fashion.

WE Fashion
WE Fashion

Sam's Kledingactie ontvangt al enkele jaren partijen kleding van WE Fashion. WE Fashion zamelt teruggebrachte kleding in van alle WE Fashion wi...

Logistiek Zonder Papier
Logistiek Zonder Papier

Als charitatieve inzamelaar van gebruikt textiel vindt Sam’s Kledingactie het belangrijk dat er behalve aandacht voor de mens – in de v...

Cooler media
Cooler media

Cooler Media maakt korte, krachtige uitleganimaties en zorgt voor het juiste publiek. We zijn gespecialise...

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar