Oude schoenen

Oude-Schoenen-inleveren-voor-goede-doel-Sam's-KledingactieOude schoenen en kleding weggooien? Lever deze dan in bij één van de inzamelpunten van Sam’s Kledingactie. Oude schoenen, kleding en huishoudtextiel worden doorverkocht en met de opbrengst steunen wij noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Hierdoor krijgen hulpbehoevenden, die het door omstandigheden minder goed getroffen hebben, ondersteuning voor het opbouwen van een betere toekomst.
 

Inlevermethodes oude schoenen

Er zijn diverse methodes om uw oude schoenen en kleding in te zamelen. In het hele land staan kledingcontainers van Sam´s Kledingactie verspreid. Daarnaast stellen vrijwilligers hun schuur of berging beschikbaar als inzamelpunt. Verder koopt Sam's Kledingactie oude schoenen en kleding in van andere inzamelaars, veelal andere charitatieve organisaties, en verkoopt deze weer door.
 

uw oude schoenen inleveren

U kunt uw oude schoenen, kleding en huishoudtextiel inleveren bij een container of depot bij u in de buurt. Daarnaast kunt u vrijwilliger worden en zo helpen om nog meer oude schoenen en kleding in te zamelen. Op deze manier draagt u een steentje bij aan een beter milieu en steunt u de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Neem contact op voor meer informatie. 

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar