Oude schoenen

Oude-Schoenen-inleveren-voor-goede-doel-Sam's-KledingactieOude schoenen en kleding weggooien? Lever deze dan in bij één van de inzamelpunten van Sam’s Kledingactie. Oude schoenen, kleding en huishoudtextiel worden doorverkocht en met de opbrengst steunen wij noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Hierdoor krijgen hulpbehoevenden, die het door omstandigheden minder goed getroffen hebben, ondersteuning voor het opbouwen van een betere toekomst.
 

Inlevermethodes oude schoenen

Er zijn diverse methodes om uw oude schoenen en kleding in te zamelen. In het hele land staan kledingcontainers van Sam´s Kledingactie verspreid. Daarnaast stellen vrijwilligers hun schuur of berging beschikbaar als inzamelpunt. Verder koopt Sam's Kledingactie oude schoenen en kleding in van andere inzamelaars, veelal andere charitatieve organisaties, en verkoopt deze weer door.
 

uw oude schoenen inleveren

U kunt uw oude schoenen, kleding en huishoudtextiel inleveren bij een container of depot bij u in de buurt. Daarnaast kunt u vrijwilliger worden en zo helpen om nog meer oude schoenen en kleding in te zamelen. Op deze manier draagt u een steentje bij aan een beter milieu en steunt u de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Neem contact op voor meer informatie. 

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Op de hoogte blijven?

Vul je e-mailadres in en ontvang geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar