Kledingdepot

Kledingdepot-inzamelen-oude-kleding-goed-doel-Sam’- KledingactieEr is altijd een kledingdepot bij u in de buurt. Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood steunt met de opbrengst van kledinginzameling in kledingdepots diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood. De kleding die wordt ingezameld wordt weer doorverkocht en de opbrengst gaat naar diverse noodhulp-, wederopbouw- en preventieprojecten wereldwijd.
 

Projectsteun

Er zijn diverse projecten die worden gesteund met de opbrengst van de kleding uit het kledingdepot. Zo wordt de lokale bevolking in Kenia gesteund in hun strijd tegen droogte. Ook in India worden mensen gesteund dankzij de kledinginzameling door Sam’s Kledingactie in samenwerking met het kledingmerk WE Fashion.
 

Lever uw oude kleding in bij een kledingdepot

Over het hele land verspreidt staan er kledingdepots van Sam’s Kledingactie. U kunt helpen door uw oude kleding in te leveren bij een kledingdepot. Ook kunt u meehelpen door net als vele vrijwilligers uw garage of berging beschikbaar te stellen voor kledinginzameling. Wilt u vrijwilliger worden of meer informatie over hoe u kunt helpen? Neem dan contact met ons op. 

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar