Kleding inleveren - Sam's Kledingactie

Kleding inleveren

Kleding-inleveren-container-ophalen-Sams-Kleding-actieKleding inleveren voor een goed doel? Lever liever uw kleding in bij één van onze verzamelpunten verspreid over heel Nederland. Door uw kleding in te leveren steunt u noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Met behulp van een uitgebreid, landelijk vrijwilligersnetwerk zamelen we zo veel mogelijk gebruikte kleding, schoenen en huishoudtextiel in om deze uiteindelijk tegen goede prijzen te verkopen. 
 

Projecten bekostigen met oude kleding

Met de opbrengst van ingeleverde kleding steunt Sam’s Kledingactie diverse projecten wereldwijd. Zo steunen wij de lokale bevolking in Kenia die al jaren worden geteisterd door droogte. Ook in India worden mensen gesteund dankzij de opbrengst van ingeleverde kleding. Sam’s Kledingactie ontvangt partijen teruggebrachte kleding van WE Fashion. Zo krijgt de kleding een tweede leven in een ontwikkelingsland. Het inleveren van kleding is eenvoudig en gratis. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om goede doelen te steunen, ook mensen met minder financiële middelen. 
 

 

Gebruikte kleding inleveren

Steun ook mensen in ontwikkelingslanden en lever uw kleding in bij een inzamelpunt bij u in de buurt. Wij hanteren een inzamelbeleid waarin vermeld staat wat u wel en niet mag inleveren en op welke manier u kleding kunt inleveren. Naast kleding doneren kan u ook een kleding inzameling organiseren. Activeer uw vrienden, familie, kennissen en omgeving om ook hun oude kleding in te leveren. Voor vragen of meer informatie kunt u ons contactformulier invullen. 

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar