Ik ben een school

Wilt u samen met uw leerlingen iets betekenen voor het goede doel? Start dan een kleding inleverpunt op school. Basisscholen kunnen gratis gebruikmaken van ons lespakket. U kunt ook kleding inzamelen voor een zelf gekozen goed doel.

Start een kleding inleverpunt voor Sam’s Kledingactie!
Steun Cordaid Mensen in Nood en het milieu

Een kledingdepot is een inleverpunt dat heel het jaar open is. Sam’s Kledingactie zorgt voor een kledingcontainer die geplaatst kan worden op het schoolplein óf voor speciale inzamelbakken die in de school komen te staan. Leerlingen en buurtgenoten kunnen hier hun oude kleding in doen. Wij helpen u graag met het maken van publiciteit. De opbrengst van de kleding gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood

Zullen we Sam-Sam doen?
Bezuinigingen hebben voor steeds meer scholen gevolgen. Daarom heeft Sam's Kledingactie Sam-Sam in het leven geroepen. Sam-Sam betekent dat u als school een kleine vergoeding ontvangt per ingezamelde kilo textiel. U kunt zelf een goed doel kiezen! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Speciaal voor basisscholen!

Zit je op de basisschool, dan kun je de lesmodule ‘Sam’s Wereld van textiel’ bezoeken. Hier kun je álles leren over textiel, het milieu en ontwikkelingshulp. Geschikt voor het Digibord! Op www.wereldvantextiel.nl lees je meer over ons lespakket.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar