Start een kleding inleverpunt op jouw school

Wil jij samen met jouw leerlingen iets betekenen voor het goede doel? Start dan een kleding inleverpunt op school. Basisscholen kunnen gratis gebruikmaken van ons lespakket. Je kunt ook kleding inzamelen voor een zelf gekozen goed doel.

Start een kleding inleverpunt voor Sam’s Kledingactie!
Steun Cordaid Mensen in Nood en het milieu

Een kledingdepot is een inleverpunt dat heel het jaar open is. Sam’s Kledingactie zorgt voor een kledingcontainer die geplaatst kan worden op het schoolplein óf voor speciale inzamelbakken die in de school komen te staan. Leerlingen en buurtgenoten kunnen hier hun oude kleding in doen. Wij helpen je graag met het maken van publiciteit. De opbrengst van de kleding gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood

Zullen we Sam-Sam doen?
Bezuinigingen hebben voor steeds meer scholen gevolgen. Daarom heeft Sam's Kledingactie Sam-Sam in het leven geroepen. Sam-Sam betekent dat de school een kleine vergoeding ontvangt per ingezamelde kilo textiel. Je kunt zelf een goed doel kiezen! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Speciaal voor basisscholen!

Zit je op de basisschool, dan kun je de lesmodule ‘Sam’s Wereld van textiel’ bezoeken. Hier kun je álles leren over textiel, het milieu en ontwikkelingshulp. Geschikt voor het Digibord! Op www.wereldvantextiel.nl lees je meer over ons lespakket.

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Verplicht

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar