Ik ben een vereniging/sportclub

Wil je samen met je vereniging of club een Kledingactie organiseren voor het goede doel? Een verenigingsgebouw is als inleverpunt zeer geschikt. Er is ook een mogelijkheid om jouw eigen club te sponsoren.

Organiseer een Kledingactie met jouw (sport)vereniging!
Kom in actie voor het goede doel
Een Kledingactie is een tijdelijke inzamelactie. Het verenigingsgebouw fungeert dan één of enkele dagen als inleverpunt voor gebruikt textiel. In overleg met Sam’s Kledingactie bepaal je wanneer de kledinginzameling gaat plaats vinden. Meestal is dit in het voor- of najaar omdat mensen dan de kleding in hun kasten opruimen. Daarna wordt er samen gekeken welke materialen je het beste kunt inzetten om zo veel mogelijk publiciteit te genereren.

Zullen we Sam-Sam doen?
Bezuinigingen hebben voor steeds meer verenigingen en sportclubs gevolgen. Om deze organisaties tegemoet te komen, heeft Sam's Kledingactie Sam-Sam in het leven geroepen. Sam-Sam betekent dat u als organisatie een kleine vergoeding ontvangt per ingezamelde kilo textiel. Ideaal als extraatje voor de gezamenlijke clubkas. En een eerlijke deal voor alle partijen: Sam-Sam! 

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar