Kleding afvoeren voor bedrijven

Op een verantwoorde en waardevolle wijze restpartijen kleding afvoeren? Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood helpt u graag verder.

Sam’s als partner voor de afvoer van uw textiel 
Kleding en schoeisel is uw corebusiness. En ook die van ons. Met het verschil dat u graag zoveel mogelijk verkoopt en wij alles wat u overhoudt aan textiel en schoenen, graag van u overnemen. Wij zijn een professionele organisatie die op zakelijke basis kleding inzamelt. Maar ook een goede-doelen organisatie, die de opbrengst van deze kleding besteedt aan projecten voor mensen die het hard nodig hebben. Een eerlijke deal!

Sam’s Kledingactie kent de regels

Gebruikte of overgebleven kleding inzamelen is in Nederland aan strenge regels gebonden, immers deze kleding maakt onderdeel uit van onze afvalstroom. Sam’s kent de regels en heeft alle benodigde certificaten om kleding en schoeisel te mogen inzamelen.

Schenken of verkopen?

Sam’s haalt overgebleven, geruilde of onverkoopbare kleding bij u op. Op afspraak of op afroep. Aan u de keuze om de kleding aan Sam’s te schenken of er een faire prijs voor te vragen. Aangezien Sam’s een grote inzamelaar is, kunnen we een marktconforme prijs bieden. Zou u de kleding schenken, dan levert u een wezenlijke bijdrage aan de MVO-gedachte. Maar, de keuze is aan u!

Geen afzet binnen de EU

Een deel van de kleding die Sam’s inzamelt komt weer op de markt. Landen in het voormalig Oost-Europa en Afrika hebben behoefte aan goedkope kleding en Sam’s heeft daar een belangrijk afzetkanaal. We kunnen u echter garanderen, zwart-op-wit, dat de kleding niet in de Europese Unie wordt verkocht en dat u uw kleding niet bij een concurrent zult aantreffen.

Sam’s is een partner die graag met u meedenkt en zorgt voor een professionele en maatschappelijk verantwoorde oplossing. U kunt rekenen op het gemak van een gratis logistieke dienst voor uw kleding en de zekerheid dat alles buiten de Europese Unie wordt afgezet. Graag vertellen we u in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar