Kleding afvoeren voor bedrijven - Help mee - Sam's Kledingactie

Kleding afvoeren voor bedrijven

Op een verantwoorde en waardevolle wijze restpartijen kleding afvoeren? Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood helpt je graag verder.

Sam’s als partner voor de afvoer van jouw textiel 
Kleding en schoeisel is je corebusiness. En ook die van ons. Met het verschil dat jij graag zoveel mogelijk verkoopt en wij alles wat overblijft aan textiel en schoenen, graag van je overnemen. Wij zijn een professionele organisatie die op zakelijke basis kleding inzamelt. Maar ook een goede-doelen organisatie, die de opbrengst van deze kleding besteedt aan projecten voor mensen die het hard nodig hebben. Een eerlijke deal!

Sam’s Kledingactie kent de regels

Gebruikte of overgebleven kleding inzamelen is in Nederland aan strenge regels gebonden, immers deze kleding maakt onderdeel uit van onze afvalstroom. Sam’s kent de regels en heeft alle benodigde certificaten om kleding en schoeisel te mogen inzamelen.

Schenken of verkopen?

Sam’s haalt overgebleven, geruilde of onverkoopbare kleding bij je op. Op afspraak of op afroep. Aan jou de keuze om de kleding aan Sam’s te schenken of er een faire prijs voor te vragen. Aangezien Sam’s een grote inzamelaar is, kunnen we een marktconforme prijs bieden. Zou je de kleding schenken, dan lever je een wezenlijke bijdrage aan de MVO-gedachte. Maar, de keuze is aan jou!

Geen afzet binnen de EU

Een deel van de kleding die Sam’s inzamelt komt weer op de markt. Landen in het voormalig Oost-Europa en Afrika hebben behoefte aan goedkope kleding en Sam’s heeft daar een belangrijk afzetkanaal. We kunnen echter garanderen, zwart-op-wit, dat de kleding niet in de Europese Unie wordt verkocht en dat je jouw kleding niet bij een concurrent zult aantreffen.

Sam’s is een partner die graag met je meedenkt en zorgt voor een professionele en maatschappelijk verantwoorde oplossing. Je kunt rekenen op het gemak van een gratis logistieke dienst voor de kleding en de zekerheid dat alles buiten de Europese Unie wordt afgezet. Graag vertellen we in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Verplicht

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar