Doneer kleding met je bedrijf

Doneer kleding met je bedrijf

Elke fabrikant, importeur, winkelketen en winkelier heeft er mee te maken. Aan het einde van het seizoen blijft er kleding over. Jij blijft zitten met overtollige en onverkoopbaar textiel, kleding en schoenen die je alleen maar ruimte en geld kosten. Wij zijn voor jouw textiel, kleding en schoenen overschotten je beste partner. Een van de voordelen is dat je zelf bepaalt waar je kledingrestant terecht komt. Wij garanderen dat je kledingrestant absoluut niet op de Europese markt terecht komt.

Wil je meer weten? Bel met Sam’s, 088 20 80 100 of mail: info@samskledingactie.nl

Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Wil je meedelen in de opbrengst van je gedoneerde kleding of schoeisel? Neem dan contact op met onze logistieke partner, A&F Trading. info@aenftrading.nl

Een case!

WE Fashion en Sam’s Kledingactie, een intensieve samenwerking

STICHTING WE GET TOGETHER

Sam's Kledingactie ontvangt al sinds 2007 partijen kleding van WE Fashion. WE Fashion zamelt teruggebrachte kleding en oude voorraad in van alle WE Fashion winkels. Zo krijgt de kleding, die nog draagbaar is, een tweede leven. Naast het steunen van goede doelen is dit ook goed voor het milieu, want de kleding hoeft niet vernietigd te worden.

WE Fashion steunt met de opbrengst van de kleding goede doelen, zoals huisvesting, zorg, voedsel en scholing voor 94 kansarme meisjes in een Rainbow Home India via de Partnership Foundation. Deze organisatie helpt straatkinderen op te groeien tot verantwoordelijke burgers en ze kans bieden op een zelfstandig en bevredigend leven.

WE Fashion heeft in 2016 de stichting WE Get Together opgericht. Deze stichting richt zich op projecten die een actieve betrokkenheid creëren tussen medewerkers, klanten en producenten van WE Fashion. In 2016 heeft WE Fashion gedoneerd aan de Partnership Foundation, Dance4Life en Serious Request. In 2017 zijn er donaties gedaan aan Giro 555 en aan de Stichting Jarige Job. Daarnaast heeft WE Fashion 4 doelen/projecten gekozen waarbij de medewerkers mee mogen bepalen welke doelen ondersteund gaan worden. Hiervoor is in 2017 een fonds van € 50.000 beschikbaar gesteld.