Noodhulp voor Syrië - Nieuws - Sam's Kledingactie

Noodhulp voor Syrië

22-02-2016

Noodhulp voor Syrië
Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. In de crisisgebieden dreigen de inwoners te verhongeren. Bovendien is er geen elektra, waardoor mensen als de avond valt, in het duister en de kou leven. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Gaarkeuken Aleppo
Cordaid Mensen in Nood helpt de mensen in Syrië met noodhulp. In de gaarkeuken van Aleppo worden zo’n 6.300 warme maaltijden per dag bereid en verspreid. Ook zetten we toekomstgerichte hulpprojecten op zoals de kaarsenfabriek in Homs, waarmee we banen creëren en mensen weer een inkomen verdienen. Deze projecten bieden hoop en perspectief.

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar