Nieuws

Terug naar Nieuws

Kleding inzamelen loont op DierenLot Beneficianten dag

Kleding inzamelen loont op DierenLot Beneficianten dag


Veel aanwezigen en verschillende cheques op de beneficiantendag van stichting DierenLot . Dat kledinginzameling loont, is inmiddels een feit. De speciale samenwerking tussen Sam’s Kledingactie en DierenLot is een groot succes. Er doen maar liefst 73 organisaties mee aan de Kledingactie van DierenLot en Sam’s Kledingactie. Gezamenlijk zamelden dierenvrienden door heel Nederland maar liefst 125.060 kilo kleding in. De opbrengst van de ingezamelde kleding komt ten goede aan dieren in nood én aan Cordaid Mensen in Nood. Als extra stimulans voor de inzameling reikte Sam’s Kledingactie de top 5 van organisaties met de meeste kilo’s kleding een cheque uit ter waarde van 2.500 euro.

dierenlot, sam's kledingactie

Over DierenLot
Vele dieren leiden een buitengewoon beroerd bestaan, ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, worden mishandeld of worden zonder pardon op straat gezet en aan hun lot overgelaten. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren aan en wil hen graag helpen. Dit doet Stichting DierenLot door op dit moment ca. 200  lokale en regionale dierenorganisaties in Nederland te steunen in hun goede werk voor de dieren – op financieel of op logistiek gebied.

De Kledingactie van Sam’s Kledingactie en DierenLot is voor dit soort dierenorganisaties een zeer welkome extra bron van inkomsten.