Nieuws

Terug naar Nieuws

Vrijwilligster mevr Bokkers neemt na 45 jaar afscheid

Vrijwilligster mevr Bokkers neemt na 45 jaar afscheid


Aan de Doornsteeg 9 te Nijkerk was het jaren lang een druk komen en gaan van mensen. Vrijwilligster Mevrouw Bokkers beheerde hier maar liefst 45 jaar lang een kledingdepot voor Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood. Dat is bijna even lang als het bestaan van de stichting! In 2006 ontving zij reeds een gouden speldje voor hun waardevolle werkzaamheden. Helaas wordt het kledingdepot per ommegaande gesloten. Jan Trum van Sam’s Kledingactie bracht een bezoek aan mevrouw Bokkers om haar persoonlijk te kunnen bedanken.

vrijwilligerswerk, sam's kledingactie voor mensen in nood

Mevrouw Bokkers is één van de ruim 1.100 vrijwilligers die Sam's Kledingactie ondersteunt bij haar inzamelactiviteiten. Door heel het land helpen vrijwilligers mee aan de inzameling door middel van georganiseerde Kledingacties of door hun kelder, schuurtje of carport af te staan als inleverpunt voor gebruikt textiel. Dit is van onschatbare waarde voor de stichting en voor de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Heeft u ook interesse in vrijwilligerswerk bij Sam's Kledingactie? Lees dan hier verder...


Mensen uit de omgeving van Nijkerk kunnen met hun kledingdonaties voor Sam’s Kledingactie nu nog terecht bij Dierenambulance Nijkerk aan de van Oldenbarneveldstraat 500 te Nijkerk en Familie van den Tweel aan de Westerdorpsstraat 52 te Hoevelaken. Deze depots zijn gedurende het hele jaar geopend.