Nieuws

Terug naar Nieuws

Vrijwilliger gezocht in Dordrecht

Vrijwilliger gezocht in Dordrecht

Opheffing kleding inleverpunt in Dordrecht

Aan de Oudendijk 118 te Dordrecht was het jaren lang een druk komen en gaan van mensen. Het loodgietersbedrijf Brienesse beheerde hier een kledingdepot voor Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood. Helaas wordt het kledingdepot aan de Oudendijk per ommegaande opgeheven. Wij danken alle kledinggevers hartelijk voor de gedane donaties aan dit adres.

Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood zamelt oude kleding, schoeisel en overig textiel in voor de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Door heel het land helpen vrijwilligers mee aan de inzameling door middel van georganiseerde Kledingacties of door hun kelder, schuurtje of carport af te staan als inleverpunt voor gebruikt textiel.

Mensen uit de omgeving kunnen hun kledingdonaties voor Sam’s Kledingactie nog inleveren bij het dichtstbijzijnde depot van mevrouw de Bruyn aan de Lievershil 15 te Zwijndrecht. U kunt hier heel het jaar terecht met uw gebruikte kleding, schoenen en huishoudtextiel.

Om inwoners van Dordrecht een betrouwbare en waardevolle voorziening te kunnen blijven bieden voor hun gebruikte textiel, is Sam’s Kledingactie op zoek naar iemand die de werkzaamheden over wil nemen. Wie het ook jammer vindt dat inwoners van Dordrecht een kleding inleverpunt verliezen en interesse heeft om in Dordrecht de kledinginzameling voort te zetten (eventueel met de buurt, vereniging, school) vragen wij te bellen met Sams Kledingactie voor Mensen in Nood via 073-6871060.

vrijwilligerswerk, sam's kledingactie voor mensen in nood