Nieuws

Terug naar Nieuws

Vrijwilliger gezocht in Prinsenbeek

Vrijwilliger gezocht in Prinsenbeek

Aan de Vianendreef 94 te Prinsenbeek was het jaren lang een druk komen en gaan van mensen. In de schuur achter het huis beheerde de familie de Swart-Geldtmeyer bijna 45 jaar een kledingdepot voor Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood. Dat is bijna even lang als het bestaan van deze stichting! Vorig jaar ontving het echtpaar een gouden speldje voor hun waardevolle werkzaamheden. Helaas wordt het kledingdepot van de familie in verband met verhuizing per 14 december a.s. opgeheven.

Mensen uit de omgeving kunnen met hun kledingdonaties voor Sam’s Kledingactie nog wel terecht bij mevrouw Schalk aan de Postbaan 33 te Prinsenbeek. U kunt hier heel het jaar terecht met gebruikte kleding, schoenen en huishoudtextiel.

Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood zamelt oude kleding, schoeisel en overig textiel in voor de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Door heel het land helpen vrijwilligers mee aan de inzameling door middel van georganiseerde Kledingacties of door hun kelder, schuurtje of carport af te staan als inleverpunt voor gebruikt textiel.

vrijwilligerswerk, prinsenbeek

Om inwoners van Prinsenbeek een betrouwbare en waardevolle voorziening te kunnen blijven bieden voor hun gebruikte textiel, is Sam’s Kledingactie op zoek naar iemand die de werkzaamheden over wil nemen. Wie het ook jammer vindt dat inwoners van Prinsenbeek een kledinginleverpunt verliezen en interesse heeft om in Prinsenbeek de kledinginzameling voort te zetten (eventueel met de buurt, vereniging, school) kan bellen met Sams Kledingactie voor Mensen in Nood via 073-6871060.