Nieuws

Terug naar Nieuws

Vrijwilliger gezocht in Alkmaar

Vrijwilliger gezocht in Alkmaar

Opheffing kleding inleverpunt voor Mensen in Nood

Aan de Costerstraat 17 in Alkmaar was het jaren lang een druk komen en gaan van mensen. Het huis van de heer en mevrouw de Jong diende namelijk als kleding inleverpunt voor Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie zamelt al meer dan 45 jaar oude kleding, schoeisel en overig textiel in voor de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Door heel het land helpen vrijwilligers mee aan de inzameling door middel van georganiseerde kledingacties of door hun kelder, schuurtje of carport af te staan als inleverpunt voor gebruikt textiel.

Helaas wordt het kledingdepot aan de Costerstraat binnenkort opgeheven i.v.m. een geplande verhuizing. Om inwoners van Alkmaar een betrouwbare en waardevolle voorziening te kunnen blijven bieden voor hun gebruikte textiel zijn meneer en mevrouw de Jong hard op zoek naar iemand die de werkzaamheden over wil nemen.

Vind u het ook jammer dat inwoners van Alkmaar een kleding inleverpunt verliezen? En heeft u interesse om in Alkmaar de kledinginzameling voort te zetten (evt. met uw buurt, vereniging, school)? Stuur een email naar info@samskledingactie.nl of bel met Sams Kledingactie voor Mensen in Nood via: 073-687 10 60.

Lees hier over vrijwilligerswerk bij Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood!

vrijwilligerswerk, Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood