Nieuws

Terug naar Nieuws

Waarderingsactie vrijwilligers Leiden

Waarderingsactie vrijwilligers Leiden

De Gemeente Leiden is blij met haar vrijwilligers: ''Onder andere door hen is Leiden een bruisende stad. Zonder hen zouden we het Leids Ontzet niet hebben kunnen vieren. Ook door de vrijwilligers kunnen alle Leidse kinderen in mooie speeltuinen spelen en genieten we allemaal van de verschillende culturele evenementen en initiatieven die de stad rijk is. En laten we natuurlijk al die vrijwilligers niet vergeten die zich inzetten voor de Leidse ouderen.''

Als blijk van waardering is november 2014 in Leiden uitgeroepen tot vrijwilligerswaarderingsmaand.

Waardebonnen voor workshops en andere activiteiten
De Gemeente stelt 500 waardebonnen met een waarde van 25 euro beschikbaar die vrijwilligers in november kunnen verzilveren voor een breed scala aan workshops, lessen en andere activiteiten in de stad. Van sportieve, culturele en creatieve activiteteiten en culinaire en muzikale workshops. Denk aan ‘water drummen’, chocoladeletters maken, koffie proeven, een eigen column leren schrijven, mountainbiken of dansen.

Na het aanvragen en ontvangen van een bon, kun je je inschrijven. Wees er snel bij, want op=op.

>>Bekijk hier de details van deze actie, lees de voorwaarden door en vraag een bon aan.<<

Sam's Kledingactie in Leiden
Sam's Kledingactie kent ook vrijwilligers in Leiden. Sam's maakt graag van deze gelegenheid gebruik om deze 'vrienden van Sam's' hartelijk te danken voor hun steun en inzet bij de kledinginzameling. 
Samen met hen en andere vrijwilligers door heel Nederland werken wij samen om de nood in ontwikkelingslanden te verlichten. 

Wilt u ook een steentje bijdragen? Lees hier wat u als vrijwilliger voor Sam's Kledingactie kunt betekenen.

 

vrijwilligerswerk leiden, sam's kledingactie voor mensen in nood