Nieuws

Terug naar Nieuws

Opvolger gezocht kledinginzamelpunt Zeeland

Opvolger gezocht kledinginzamelpunt Zeeland

 

Familie van Dongen neemt na 13 jaar afscheid van Sam’s Kledingactie-
Opvolger gezocht voor kledingdepot Zeeland

Aan de Brand 15 in Zeeland was het jaren lang een druk komen en gaan van mensen.
Het huis van de familie van Dongen diende namelijk als kleding inzamelpunt voor Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie zamelt al meer dan 35 jaar oude kleding, schoeisel en overig textiel in voor de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Door heel het land helpen vrijwilligers mee aan de inzameling door hun kelder, schuurtje of carport af te staan als kledingdepot of door inzamelacties te organiseren.

Helaas zal per 1 september 2013 - na 13 jaar(!) -  het kledingdepot aan de Brand 15 worden opgeheven. Dit besluit is genomen met het oog op de veiligheid van de kinderen op het erf. Daarnaast liggen er ook verbouwplannen voor het schuurtje waar de kleding tot dus toe opgeslagen werd.  Mensen uit de omgeving kunnen met hun kledingdonaties voor Sam’s Kledingactie voortaan terecht bij de kledingcontainer op de milieustraat in Uden of bij het depot van de heer Jongedijk aan de Schutveldstraat 6.

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Sam’s Kledingactie en wilt u in Zeeland een kledingdepot beheren of een inzamelactie organiseren (met uw buurt, bedrijf, school)? Lees hier meer of bel met Sams Kledingactie voor Mensen in Nood via: 073-687 10 60.