Kledingbakken

De Kledingbakken van Sam's Kledingactie liggen verspreid door heel Nederland. Rampen en conflicten zorgen in grote delen van de wereld voor veel ellende. Miljoenen mannen, vrouwen en kinderen moeten in deze rampgebieden zien te overleven. Door het plaatsen van kledingbakken en het inzamelen van oude kleding zet Sam’s Kledingactie zich in voor deze mensen. De ingeleverde kleding uit de kledingbakken word voor een goede prijs verkocht en met de opbrengst worden diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood gesteund.
 

Kledingbakken beheer

De kledingbakken van Sam’s Kledingactie staan meestal bij kerken, scholen en instellingen en worden vaak beheerd door vrijwilligers. Zij controleren de kledingbakken regelmatig en nemen contact op wanneer deze geleegd dienen te worden. Daarnaast hebben wij ook depotinzamelpunten en verzorgen wij brengacties. Deze worden eveneens gecoördineerd door vrijwilligers.
 

Word vrijwilliger

Sam’s Kledingactie beschikt over een vrijwilligersnetwerk van meer dan 1000 personen door heel Nederland. Wilt u als vrijwilliger kledingbakken beheren of wilt u op een andere manier iets voor Sam’s Kledingactie betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.