Tweedehands kleding inleveren

Tweedehands-kleding-inleveren-voor-het-goede-doel-Sam's-Kledingactie

U kunt tweedehands kleding inleveren bij Sam’s Kledingactie. Met de opbrengst uit de door u ingeleverde kleding steunt Sam's Kledingactie noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Met behulp van een uitgebreid, landelijk vrijwilligersnetwerk zamelen we zo veel mogelijk tweedehands kleding, schoenen en huishoudtextiel in. Deze slaan we op om ze uiteindelijk tegen goede prijzen te verkopen. Één zak tweedehands kleding kan dus al een hoop betekenen voor meerdere goede doelen.

INLEVERMETHODES TWEEDEHANDS KLEDING

U kunt uw tweedehands kleding overal in Nederland inleveren. Ook bij u in de buurt is er wel een inleverpunt. Sam’s Kledingactie hanteert een inzamelbeleid. Zo moet uw tweedehands kleding ingeleverd worden in gesloten plastic zakken. Graag ontvangen wij:

  • draagbare kleding;
  • lingerie;
  • schoenen/sokken;
  • tassen/accessoires;
  • huishoudtextiel.

Items zoals speelgoed en knuffels, kussen en dekbedden, vloerbedekking of vuile kleding kunt u niet bij ons inleveren. 

Waar gaat de tweedehand kleding heen?

De kleding zelf gaat naar landen buiten de Europese Unie, zoals Afrika en Oost-Europa, waar behoefte is aan betaalbare kleding. Met het geld steunen wij diverse ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Het doneren van kleding steunt dus meerdere doelen tegelijk! Helpt u ook mee?

HELP MEE

U kunt uw tweedehands kleding inleveren op diverse manieren. Daarnaast kunt u vrijwilliger worden en zo helpen om nog meer tweedehands kleding in te zamelen. Op deze manier draagt u een steentje bij aan een beter milieu en steunt u de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Wist u dat uw oude kleding zo veel kan betekenen voor de wereld? Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Help mee!

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar