Oude kleding

Oude-kleding-vrijwilliger-haalt-kleding-op-Sam’s-KledingactieHeeft u oude kleding liggen dat u niet meer draagt? Lever uw oude kleding dan in bij een van de inleverpunten van Sam’s Kledingactie. Uw oude kleding zal dan tegen goede prijzen worden doorverkocht. Met de opbrengst worden diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood gesteund.

Projecten financieren met oude kleding

Er zijn diverse wereldwijde projecten die worden gesteund met de opbrengst van oude kleding. Zo ontvangt Sam’s Kledingactie al enkele jaren partijen kleding van WE Fashion. WE Fashion zamelt teruggebrachte kleding in van alle WE Fashion winkels in Nederland voor Sam's Kledingactie. Zo krijgt oude kleding een tweede leven in een ontwikkelingsland.

Welke kledingstukken kunnen wij gebruiken

Ook u kunt ons helpen door uw oude kleding in te leveren bij een kledingcontainer of inzamelactie van Sam's Kledingactie. De volgende kledingstukkenzijn bij ons altijd welkom: 

  • Oude kleding (broeken, shirts, vesten, overhemden, etc)
  • Oud ondergoed of lingerie
  • Oude schoenen 
  • Tassen en accessoires

Wij ontvangen uw kleding graag schoon en in redelijke staat, dit houdt in gewassen en zonder grote scheuren of gaten. De volgende zaken kunt u niet bij ons inleveren:

  • Kapotte kleding;
  • Vieze kleding; 
  • Speelgoed;
  • Knuffels;
  • Beddengoed. 

Oude kleding inleveren

Verspreid over het hele land staan kledingcontainers van Sam’s Kledingactie waar u uw oude kleding in kan leveren. Deze staan vaak bij kerken, scholen en instellingen. Als u vragen heeft over het inleveren van oude kleding neem dan contact op via tel: 073 - 687 1060 of vul het contactformulier in.

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Op de hoogte blijven?

Vul je e-mailadres in en ontvang geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar