Kleding inzamelpunt

De kleding inzamelpunten van Sam's Kledingactie liggen verspreid door heel Nederland. Hier kunt u uw oude kleding, schoenen en huishoudtextiel inleveren om zo diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood te steunen. De kleding die wordt opgehaald bij een kleding inzamelpunt wordt weer doorverkocht. Met de opbrengst worden diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood gesteund. Hierdoor krijgen hulpbehoevende mensen wereldwijd ondersteuning voor het opbouwen van een betere toekomst.
 

Inzamelmethodes

Sam’s Kledingactie heeft diverse kleding inzamelpunten verspreid door heel Nederland. De kleding inzamelpunten staan vaak bij kerken, scholen en instellingen. De containers worden beheerd door vrijwilligers en regelmatig geleegd door de chauffeurs van Sam’s Kledingactie. Andere methodes om kleding in te zamelen zijn depotinzamelingen, brengacties en kleding van derden waarbij Sam’s Kledingactie kleding koopt van inzamelaars en deze weer doorverkoopt.
 

Kleding inzamelpunten bij u in de buurt

Wilt u ook oude kleding inleveren bij een kleding inzamelpunt om zo de projecten van Cordaid Mensen in Nood te steunen? Zoek een kleding inzamelpunt bij u in de buurt of neem contact op met Sam's Kledingactie. 

Kleding-inzamelpunt-vrachtwagen-Sams-Kledingactie

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar