Kleding inzamelpunt

De kleding inzamelpunten van Sam's Kledingactie liggen verspreid door heel Nederland. Hier kunt u uw oude kleding, schoenen en huishoudtextiel inleveren om zo diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood te steunen. De kleding die wordt opgehaald bij een kleding inzamelpunt wordt weer doorverkocht. Met de opbrengst worden diverse projecten van Cordaid Mensen in Nood gesteund. Hierdoor krijgen hulpbehoevende mensen wereldwijd ondersteuning voor het opbouwen van een betere toekomst.
 

Inzamelmethodes

Sam’s Kledingactie heeft diverse kleding inzamelpunten verspreid door heel Nederland. De kleding inzamelpunten staan vaak bij:

  • kerken;
  • scholen;
  • instellingen.

De containers worden beheerd door vrijwilligers en regelmatig geleegd door de chauffeurs van Sam’s Kledingactie. Andere methodes om kleding in te zamelen zijn depotinzamelingen, brengacties en kleding van derden waarbij Sam’s Kledingactie kleding koopt van inzamelaars en deze weer doorverkoopt.
 

Kleding inzamelpunten bij u in de buurt

Wilt u ook oude kleding inleveren bij een kleding inzamelpunt om zo de projecten van Cordaid Mensen in Nood te steunen? Zoek een kleding inzamelpunt bij u in de buurt of neem contact op met Sam's Kledingactie. 

Kleding-inzamelpunt-vrachtwagen-Sams-Kledingactie

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar