Kleding inzamelen

Kleding-inzamelen-Vrachtwagen-Sams-KledingactieKleding inzamelen voor het goede doel? Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood steunt met de opbrengst uit het inzamelen van kleding noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Hierdoor krijgen hulpbehoevenden, die het door omstandigheden minder goed getroffen hebben, ondersteuning voor het opbouwen van een betere toekomt. Kleding inzamelen geschiedt met behulp van een uitgebreid landelijk vrijwilligersnetwerk.
 

Kleding Inzamel methodes

Er zijn diverse methodes voor het inzamelen van kleding. Er staan kledingcontainers van Sam’s Kledingactie verspreid door het hele land. Deze staan vaak bij kerken, scholen en instellingen. De containers worden beheerd door een vrijwilliger en regelmatig geleegd door de chauffeurs van Sam’s Kledingactie. Andere methodes om kleding in te zamelen zijn depotinzamelingen, brengacties en kleding van derden waarbij Sam’s Kledingactie kleding koopt van inzamelaars en deze weer doorverkoopt.
 

Help ook mee

U kunt ook meehelpen door oude kleding in te zamelen en in te leveren bij een van de inzamelpunten. U kunt u helpen als bedrijf, vereniging, gemeente, school of vrijwilliger. Neem contact op met Sam’s Kledingactie voor meer informatie.

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar