Kleding goed doel

Wilt u kleding geven aan een goed doel? Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood steunt met de opbrengst van oude kleding allerlei projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid Mensen in Nood. Steun ook een goed doel door uw oude kleding, schoenen en huishoudtextiel in te leveren.
 

Projectsteun

Sam’s Kledingactie zamelt oude kleding in voor het goede doel. Zo steunen wij bijvoorbeeld de lokale bevolking in Kenia die al jaren worden geteisterd door droogte dankzij de klimaatveranderingen. Door kleding aan dit goede doel te doneren kunt u ook één van deze projecten steunen.

Welke kleding mag ik inleveren voor het goede doel?

Voor het inleveren van kleding gelden een aantal richtlijnen. De volgende kledingstukken ontvangen wij graag van u:

  • draagbare kleding;
  • lingerie;
  • schoenen en sokken;
  • tassen en accessoires;
  • huishoudtextiel.

Kleding en textiel artikelen zoals speelgoed en knuffels, kussen en dekbedden, vloerbedekking of vuile kleding kunt u niet bij ons inleveren. Deze kunt u wellicht naar de kringloopwinkel brengen mits deze nog in goede staat zijn. 

Zamel ook kleding in voor het goede doel

Als u met kleding het goede doel wilt steunen kan dit op diverse manieren. Zo kunt u meehelpen als gemeente. Ook met uw bedrijf kunt u helpen door op een verantwoorde wijze gebruikte en overgebleven kleding af te voeren of met collega’s een kledingactie te organiseren. Uw vereniging kan ook het inzamelpunt worden voor Sam’s Kledingactie. Ook op scholen worden regelmatig acties gehouden om kleding voor het goede doel in te zamelen. Wilt u meer informatie over hoe u kunt helpen? Neem dan contact met ons op.

Kleding Goed Doel - Sam's Kledingactie

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar