Kleding goed doel

Wilt u kleding geven aan een goed doel? Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood steunt met de opbrengst van oude kleding allerlei projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid Mensen in Nood. Steun ook een goed doel door uw oude kleding, schoenen en huishoudtextiel in te leveren.
 

Projecten

Sam’s Kledingactie zamelt oude kleding in voor het goede doel. Zo steunen wij bijvoorbeeld de lokale bevolking in Kenia die al jaren worden geteisterd door droogte dankzij de klimaatveranderingen. Door kleding aan dit goede doel te doneren kunt u ook één van deze projecten steunen.
 

Zamel ook kleding in voor het goede doel

Als u met kleding het goede doel wilt steunen kan dit op diverse manieren. Zo kunt u meehelpen als gemeente. Ook met uw bedrijf kunt u helpen door op een verantwoorde wijze gebruikte en overgebleven kleding af te voeren of met collega’s een kledingactie te organiseren. Uw vereniging kan ook het inzamelpunt worden voor Sam’s Kledingactie. Ook op scholen worden regelmatig acties gehouden om kleding voor het goede doel in te zamelen. Wilt u meer informatie over hoe u kunt helpen? Neem dan contact met ons op.

Kleding Goed Doel - Sam's Kledingactie

Sam's Nieuws

24-02-2016

We zijn verhuisd!

Geen grap, vanaf vandaag zitten we op onze nieuwe werkplek in Boxtel. We hebben nu veel meer ruimte voor de opslag van tweedehands kleding en schoeisel. Ons telefoonnummer blijft voorlopig nog 073-687 10 60. Maar vanaf vandaag zijn wij ook bereikbaar op 088 20 80 100.

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar