Kleding goed doel

Wilt u kleding geven aan een goed doel? Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood steunt met de opbrengst van oude kleding allerlei projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid Mensen in Nood. Steun ook een goed doel door uw oude kleding, schoenen en huishoudtextiel in te leveren.
 

Projecten

Sam’s Kledingactie zamelt oude kleding in voor het goede doel. Zo steunen wij bijvoorbeeld de lokale bevolking in Kenia die al jaren worden geteisterd door droogte dankzij de klimaatveranderingen. Door kleding aan dit goede doel te doneren kunt u ook één van deze projecten steunen.
 

Zamel ook kleding in voor het goede doel

Als u met kleding het goede doel wilt steunen kan dit op diverse manieren. Zo kunt u meehelpen als gemeente. Ook met uw bedrijf kunt u helpen door op een verantwoorde wijze gebruikte en overgebleven kleding af te voeren of met collega’s een kledingactie te organiseren. Uw vereniging kan ook het inzamelpunt worden voor Sam’s Kledingactie. Ook op scholen worden regelmatig acties gehouden om kleding voor het goede doel in te zamelen. Wilt u meer informatie over hoe u kunt helpen? Neem dan contact met ons op.

Kleding-goed-doel-Sams-Kledingactie

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar