Jaarverslagen

Onderstaand vindt u eerder gemaakte jaarverslagen en nieuwsbrieven. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meldt u zich dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief, dat kan onderin op deze pagina.

Helaas hebben we geconstateerd dat er op pagina 1, pagina 11 en pagina 12 een foutieve verwijzing in het jaarverslag van 2014 staat. Daarin wordt verwezen naar het jaarverslag van Green Textile BV i.p.v. de jaarrekening en wordt vermeld dat dit jaarverslag op te vragen is. Green Textile BV publiceert geen jaarverslag; de jaarrekening van Green Textile BV is gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en daar op te vragen. Onze excuses voor deze foutieve vermelding.

Jaarverslag 2015
Download
Jaarverslag 2014 'Samen sterk'
Download
Jaaroverzicht 2014 'Samen sterk'
Download
Jaarverslag 2013
Download
Jaarverslag 2012
Download
Jaaroverzicht 2012
Download
Jaaroverzicht 2011
Download
Jaaroverzicht 2010
Download
Jaarverslag 2009
Download
Jaaroverzicht 2009
Download

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar