Ik ben een vereniging/sportclub

Wilt u samen met uw vereniging of club een kledingdepot starten voor het goede doel? Een verenigingsgebouw is als inleverpunt zeer geschikt. Er is ook een mogelijkheid om jouw eigen club te sponsoren.

Zamel kleding in met jouw (sport)vereniging!
Kom in actie voor het goede doel
Een kledingdepot is een inleverpunt dat heel het jaar open is. Indien nodig zorgt Sam’s Kledingactie voor een kledingcontainer. Hierin kunnen leden en omwonenden hun kledingzakken achter laten. Wij helpen u graag met het maken van publiciteit. De opbrengst van de kleding gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood

Zullen we Sam-Sam doen?
Bezuinigingen hebben voor steeds meer verenigingen en sportclubs gevolgen. Om deze organisaties tegemoet te komen, heeft Sam's Kledingactie Sam-Sam in het leven geroepen. Sam-Sam betekent dat u als organisatie een standaard vergoeding ontvangt per ingezamelde kilo textiel. Ideaal als extraatje voor de gezamenlijke clubkas. En een eerlijke deal voor alle partijen: Sam-Sam! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar