Ik ben een particulier

Sam's Kledingactie heeft een actief vrijwilligersnetwerk van meer dan 1.100 personen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons helpen om nog meer kleding in te zamelen voor de projecten van Mensen in Nood. Helpt u mee?

Start een kleding inleverpunt voor Sam’s Kledingactie!
Steun Cordaid Mensen in Nood en het milieu

U stelt ruimte beschikbaar voor opslag van kleding en neemt deze vervolgens in ontvangst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw garage, schuurtje of carport. Als ‘depothouder’ neemt u een sociale positie in tussen kledinggevers en Sam's Kledingactie. Met uw netwerk bent u actief in uw omgeving, u heeft veel persoonlijke contacten en u krijgt bekendheid om uw werk voor Sam's Kledingactie. Sam’s Kledingactie ondersteunt u waar nodig bij het maken van publiciteit voor uw kleding inleverpunt. We zoeken nog nieuwe depothouders in de regio stad Arnhem en Gouda. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar