Ik heb interesse om depothouder te worden voor Sam's

Ik heb interesse om depothouder te worden voor Sam's

Sam's Kledingactie heeft een actief vrijwilligersnetwerk van meer dan 1.100 personen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons helpen om nog meer kleding in te zamelen voor de projecten van Mensen in Nood. Help jij ook mee?

Je kan ook samen met jouw vereniging of club Sam's Kledingactie ondersteunen door een depot te starten. Een verenigingsgebouw is hiervoor een uitstekende locatie. Met een gedeelte van de opbrengst kan je ook een bijdrage voor de clubkas krijgen. Leuk voor de club én leuk voor Sam's!

Start een kleding inleverpunt voor Sam’s Kledingactie!
Steun Cordaid Mensen in Nood en het milieu

Jij stelt ruimte beschikbaar voor opslag van kleding en neemt deze vervolgens in ontvangst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een garage, schuurtje of carport. Als ‘depothouder’ neem je een sociale positie in tussen kledinggevers en Sam's Kledingactie. Met jouw netwerk ben je actief in je eigen omgeving, je hebt veel persoonlijke contacten en krijgt bekendheid door het werk voor Sam's Kledingactie. Sam’s Kledingactie ondersteunt je waar nodig bij het maken van publiciteit voor jouw kleding inleverpunt.

We zoeken nog nieuwe depothouders in de regio stad Arnhem en Gouda. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Verplicht

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar