Maak jouw bedrijf depothouder voor Sam's- Help mee - Sam's Kledingactie

Maak jouw bedrijf depothouder voor Sam's

Wil je samen met collega’s iets betekenen voor het goede doel? Plaats dan een inzamelcontainer op het terrein. Sam’s Kledingactie helpt je met het promoten van het inleverpunt en met logistieke zaken.

Zamel kleding in met jouw bedrijf!
MVO in de praktijk brengen
Een kledingdepot is een inleverpunt dat heel het jaar open is. In de door Sam’s Kledingactie verstrekte kledingcontainer kunnen werknemers, andere bedrijven en omwonenden hun kledingzakken achter laten. Wij helpen je graag met het maken van publiciteit. De opbrengst van de kleding gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Bovendien lever je met de inzamelingsactie een belangrijke bijdrage aan het milieu. Dat is een mooi (groen) visitekaartje!

Zullen we Sam-Sam doen?
Bij Sam Sam-steun je niet alleen het goede doel maar keert Sam’s Kledingactie per ingezamelde kilo een kleine vergoeding uit. Zo kan je bijvoorbeeld een lokaal goed doel steunen. Een eerlijke deal voor alle partijen: Sam-Sam! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 073 687 10 60

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Verplicht

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar