Ik ben een bedrijf

Wilt u samen met uw collega’s iets betekenen voor het goede doel? Plaats dan een inzamelcontainer op uw terrein. Sam’s Kledingactie helpt u met het promoten van het inleverpunt en met logistieke zaken.

Zamel kleding in met uw bedrijf!
MVO in de praktijk brengen
Een kledingdepot is een inleverpunt dat heel het jaar open is. In de door Sam’s Kledingactie verstrekte kledingcontainer kunnen werknemers, andere bedrijven en omwonenden hun kledingzakken achter laten. Wij helpen u graag met het maken van publiciteit. De opbrengst van de kleding gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Bovendien levert u met de inzamelingsactie een belangrijke bijdrage aan het milieu. Dat is een mooi (groen) visitekaartje!

Zullen we Sam-Sam doen?
Bij Sam Sam-steunt u niet alleen het goede doel maar keert Sam’s Kledingactie per ingezamelde kilo een kleine vergoeding uit. Zo kunt u bijvoorbeeld een lokaal goed doel steunen. Een eerlijke deal voor alle partijen: Sam-Sam! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 073 687 10 60

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar