Ik ben een school

Wil je samen met je klasgenoten iets betekenen voor het goede doel? Organiseer dan een Kledingactie op jouw school! Wij helpen je met onze kennis en materialen.

Organiseer een Kledingactie bij jou op school!
Help Cordaid Mensen in Nood en het milieu
Jouw school is gedurende enkele dagen een kledinginzamelpunt voor Sam’s Kledingactie. Organiseer alleen, met een groepje of met heel de klas een Kledingactie voor Cordaid Mensen in Nood. Ook geschikt als Maatschappelijke stage!

Zullen we Sam-Sam doen?
In overleg met Sam’s Kledingactie is het ook mogelijk om een deel van de opbrengst van de kledinginzameling te doneren aan een project waar de school op de een of andere manier zelf bij betrokken is. Dit noem je Sam-Sam; jouw school ontvangt dan een kleine vergoeding per ingezamelde kilo kleding die zij naar eigen inzicht kan besteden. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel.  088 208 01 00.

Zit je op de basisschool, dan kun je de lesmodule ‘Sam’s Wereld van textiel’ bezoeken. Hier kun je álles leren over textiel, het milieu en ontwikkelingshulp. Geschikt voor het Digibord! Op www.wereldvantextiel.nl lees je meer over ons lespakket.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar