Organiseer een kledingactie met je school

Wil je samen met je klasgenoten iets betekenen voor het goede doel? Organiseer dan een Kledingactie op jouw school! Wij helpen je met onze kennis en materialen.

Organiseer een Kledingactie bij jou op school!
Help Cordaid Mensen in Nood en het milieu
Jouw school is gedurende enkele dagen een kledinginzamelpunt voor Sam’s Kledingactie. Organiseer alleen, met een groepje of met heel de klas een Kledingactie voor Cordaid Mensen in Nood. Ook geschikt als Maatschappelijke stage!

Zullen we Sam-Sam doen?
In overleg met Sam’s Kledingactie is het ook mogelijk om een deel van de opbrengst van de kledinginzameling te doneren aan een project waar de school op de een of andere manier zelf bij betrokken is. Dit noem je Sam-Sam; jouw school ontvangt dan een kleine vergoeding per ingezamelde kilo kleding die zij naar eigen inzicht kan besteden. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel.  088 208 01 00.

Zit je op de basisschool, dan kun je de lesmodule ‘Sam’s Wereld van textiel’ bezoeken. Hier kun je álles leren over textiel, het milieu en ontwikkelingshulp. Geschikt voor het Digibord! Op www.wereldvantextiel.nl lees je meer over ons lespakket.

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Verplicht

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar