Ik ben een bedrijf

Wilt u samen met uw collega’s iets betekenen voor het goede doel en daarnaast werken aan teambuilding? Organiseer dan een Kledingactie binnen uw bedrijf! Sam’s Kledingactie helpt u met het promoten van de actie en met logistieke zaken.

Organiseer een Kledingactie met uw bedrijf!
MVO in de praktijk brengen
Een Kledingactie is een tijdelijke inzamelactie. Uw kantoorruimte fungeert dan één of enkele dagen als inleverpunt voor gebruikt textiel. Organiseer de actie binnen het bedrijf, op verschillende vestigingen of betrek ook uw buren/buurtgenoten bij de Kledingactie. Met de opbrengst uit de kleding steunt Sam’s de noodhulp-, wederopbouw- en preventieprojecten van Cordaid Mensen in Nood! Bovendien levert u met de inzamelingsactie een belangrijke bijdrage aan het milieu.

Zullen we Sam-Sam doen?
Bij Sam-Sam steunt u niet alleen het goede doel maar keert Sam’s Kledingactie per ingezamelde kilo een kleine vergoeding uit. Zo kunt u met uw collega’s sparen voor een leuk schilderij voor in de kantine bijvoorbeeld, óf u kunt een lokaal goed doel steunen. Een eerlijke deal voor alle partijen: Sam- Sam! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Verplicht

Sam's Nieuws

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Eind juli veroorzaakte cycloon Komen grote problemen in Bangladesh en Myanmar. Samen met haar lokale partnerorganisaties zorgt Cordaid Mensen in Nood dat bewoners de draad weer kunnen oppakken.

Bangladesh kampt met een regen- en cycloonseizoen van juli tot en met oktober.

Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt geregeld onze nieuwsbrief.
Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar