Zet een kledingactie op in jouw bedrijf - Organiseer een kledingactie - Sam's Kledingactie

Zet een kledingactie op in jouw bedrijf

Wil je samen met collega’s iets betekenen voor het goede doel en daarnaast werken aan teambuilding? Organiseer dan een Kledingactie binnen jouw bedrijf! Sam’s Kledingactie helpt je met het promoten van de actie en met logistieke zaken.

Organiseer een Kledingactie met jouw bedrijf!
MVO in de praktijk brengen
Een Kledingactie is een tijdelijke inzamelactie. De kantoorruimte fungeert dan één of enkele dagen als inleverpunt voor gebruikt textiel. Organiseer de actie binnen het bedrijf, op verschillende vestigingen of betrek ook buren/buurtgenoten bij de Kledingactie. Met de opbrengst uit de kleding steunt Sam’s de noodhulp-, wederopbouw- en preventieprojecten van Cordaid Mensen in Nood! Bovendien lever je met de inzamelingsactie een belangrijke bijdrage aan het milieu.

Zullen we Sam-Sam doen?
Bij Sam-Sam steun je niet alleen het goede doel maar keert Sam’s Kledingactie per ingezamelde kilo een kleine vergoeding uit. Zo kan je met collega’s sparen voor een leuk schilderij voor in de kantine bijvoorbeeld, óf je kunt een lokaal goed doel steunen. Een eerlijke deal voor alle partijen: Sam- Sam! Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel tel. 088 208 01 00.

Neem contact op

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Verplicht

Sam's Nieuws

Projectbeschrijving Sam’s Kledingactie najaar 2017 Zuid-Soedan, bestrijding hongersnood in Unity State

Dhr. en Mevr. Krijsen worden in de bloemetjes gezet als bedankje voor jarenlang vrijwilligerswerk voor Sam's Kledingactie!

Vijf jaar oorlog in Syrië. 12 miljoen mensen, waarvan 6 miljoen kinderen, leven voortdurend in angst. Er is een groot tekort aan voedsel, water en medische zorg. Onze partner Cordaid Mensen in Nood geeft noodhulp.

Samen goed voor elkaar

Samen goed voor elkaar